HALSEY, KACEY MUSGRAVES VE LIAM PAYNE HAYRANLARINA MÜJDE!
HALSEY, KACEY MUSGRAVES VE LIAM PAYNE HAYRANLARINA MÜJDE!

HALSEY, KACEY MUSGRAVES VE LIAM PAYNE HAYRANLARINA MÜJDE!

Halsey – “If I Can’t Have Love, I Want Power”

Halsey yepyeni albümü “If I Can’t Have Love, I Want Power”ı yayımladı! Albümün yapımcılığını daha önce GRAMMY, Altın küre ve Oscar ödüllü işlerle isimleri anılan Trent Reznor and Atticus Ross üstlendi. Bu çıkışıyla kariyerindeki 4. stüdyo albümünü müzikseverlerle buluşturan Halsey’in yeni albümünde Apple Music Dolby Atmos teknolojisiyle desteklenen versiyonlarıyla sözleri de Halsey’e ait birbirinden keyifli 13 muhteşem parça sizi bekliyor!


Kacey Musgraves – “star-crossed”

Kacey Musgraves uzun zamandır beklenen 4. stüdyo albümü “star-crossed”u duyurdu! Modern bir trajediyi anımsatan 15 parçalık koleksiyon niteliğindeki yepyeni albüm “star-crossed”, sanatçının son derece kişisel bir kırgınlık ve iyileşme sürecini anlatıyor. Kariyeri boyunca sekiz Grammy ödülüne layık görülen şarkıcı-sözyazarı Kacey Musgraves yeni albümünün prodüktörlüğü için Ian Fitchuk ve Daniel Tashian ile iş birliği yaptı ve yalnızca 3 hafta içinde albümün kaydını tamamladı. Üstelik bu muhteşem parçayı şimdi Apple Music Dolby Atmos sayesinde en derinlerinizde hissederek dinleyebilirsiniz!

 

Liam Payne – “Sunshine”

Liam Payne Capitol Records tarafından yayımlanan yepyeni single’ı “Sunshine”ı sevenleriyle buluşturdu. Liam Payne’in yeni parçası “Sunshine” bu Ekim ayında İngiltere’de vizyona girecek “Ron’s Gone Wrong”da karşımıza çıkacak.  20th Century Studios ve Locksmith Animation’ın ortak çalışmasının ürünü olan filmde Liam Payne’in seslendirdiği bir karakter de yer alıyor. Apple Music Dolby Atmos destekli versiyonuyla “Sunshine” şimdi daha keyifli!

Liam Payne’in “One direction”ın ardından 2019 yılında Capitol Record ile yayımladığı solo çıkış albümü “LP1”’daki parçaları “Strip That Down”, “Polaroid” and “Familiar” hayranlarının beğenisini toplayarak dünya çapında hit olmuştu. Yetenekli sanatçının toplamda 5.1 milyar dinlenmesi mevcut.