BİLLİE EİLLİSH, LUDOVİCO EİNAUDİ, JESSİE WARE VE SOOLKİNG‘DEN YENİ ÇIKIŞLAR!
BİLLİE EİLLİSH, LUDOVİCO EİNAUDİ, JESSİE WARE VE SOOLKİNG‘DEN YENİ ÇIKIŞLAR!

BİLLİE EİLLİSH, LUDOVİCO EİNAUDİ, JESSİE WARE VE SOOLKİNG‘DEN YENİ ÇIKIŞLAR!

Billie Eilish – Lost Cause

Her geçen gün büyüyen hayran kitlesiyle milyonlar tarafından dinlenen genç şarkıcı Billie Eilish yeni parçasını yönetmenliğini kendi üstlendiği müzik videosuyla yayımladı! “Lost Cause” Billie Eilish’in 30 Temmuz’da yayımlanacak merakla beklenen ikinci albümü “Happier Than Ever”ın yeni parçalarından biri.

2021 şimdiden Billie Eilish’in yılı olacağa benziyor. Genç sanatçı senenin başında “Görsel Medya İçin Yazılan En İyi Şarkı” ve “Yılın Kaydı” dallarında Grammy ödülleri almıştı. Bu başarısını çıkış yaptığı ilk iki haftada Billboard Hot 100’de 10. sırada yer alarak 150 Milyondan fazla dinlenen son single’ı “Your Power” ile devam ettirdi. Yeni parçası “Lost Cause” da hayranları tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Ludovico Einaudi – “Cinema”

Oscar ödüllü “Nomadland” ve “The Father” filmlerinin ardındaki başarılı besteci Ludovico Einaudi’nin yeni albümü “Cinema” müzikseverlerle buluştu! Başarılı sanatçının önceki işlerinden harika besteleri bulunduran albüm yepyeni 2 parçayı da içerisinde bulunduruyor.

30 yılı aşkın müzik kariyerine sahip besteci ve piyanist Ludovico Einaudi Oscar, BAFTA ve Golden Globe ödüllü film müzikleriyle adını duyurdu. Şimdi ise eserleriyle elde ettiği başarının kutlaması niteliğindeki yeni albümüyle sanatseverleri heyecanlandırıyor.

Bu yılın Oscar ödüllü filmleri “Nomadland” ve “The Father”a yaptığı katkılardan bahseden Einaudi şunları söyledi:

“Oldukça önemli ve derin temalardan bahseden bu iki bağımsız filmin böylesine muhteşem ödüllerle anılması harika. Bu iki hikâyeye müziğimle katkıda bulunmuş olmaktan gurur duyuyorum.”

Jessie Ware – Hot N Heavy

Jessie Ware yeni single’ı “Hot N Heavy”i yayımladı! Çalışmalarına ara vermeden devam eden Jessie Ware, SG Lewis’in ortak yapımcılığını üstlendiği yepyeni single’ı, “Hot N Heavy”yi müzikseverlerle buluşturdu. 80’lerin elektronik müzik esintilerini içinizde hissettirecek büyüleyici dans parçası “Hot N Heavy” bu yazın favori şarkılarından.

Başarılı sanatçı Jessie Ware 2021’in başlarında “What’s Your Pleasure?” albümüyle Graham Norton’daki performansının ardından ilk 10’a yeniden girmiş, BRIT’de “Kadın Solo Sanatçı” ve “Mastercard Albümü” adaylıklarına layık görüşmüştü. Son single’ı “Please”i ise oldukça enerjik bir müzik videosu ile paylaşmıştı.

Soolking- Fada

Başarılı rapçi Soolking yeni çıkışı “Fada”yı duyurdu! Müzik videosu Dubai çöllerinde enteresan bir kareografiyle çekilen single’ın oldukça dikkat çekmesi bekleniyor. Soolking’in önümüzdeki günlerde çıkacak albümünden alınan single’ın yaz havasını içinizde hissettireceğine şüphe yok.