Lewis Capaldi’den Etkileyici Yeni Şarkı: ‘’Pointless’’
Lewis Capaldi’den Etkileyici Yeni Şarkı: ‘’Pointless’’

Lewis Capaldi’den Etkileyici Yeni Şarkı: ‘’Pointless’’

Lewis Capaldi, 19 Mayıs 2023’te çıkacak olan yepyeni albümü ‘’Broken By Desire To Be Heavenly Sent’’ ten ikinci single’ı “Pointless”ı yayımladı.

Lewis, bu çıkış ile son dönüşüyle yarattığı kasırga etkisini sürdürüyor. Geri dönüş şarkısı “Forget Me” ile Eylül ayında Birleşik Krallık’te üçüncü kez bir numara olmayı başaran Lewis, yine ‘’Forget Me’’ ile 100 milyon dinlenmeyi aşarak tüm dünyada büyük bir yankı uyandırdı.

Lewis’in yaklaşan 2023 Birleşik Krallık turunun biletleri saniyeler içinde tükenirken, dünya çapındaki diğer konserlerinin biletleri de rekor sürelerde tükendi. Aynı zamanda, küresel bir hit olan şarkısı “Someone You Loved”, Birleşik Krallık’ta tüm zamanların en çok dinlenen şarkısı haline gelerek ‘’King of Streaming’’ unvanına sahip oldu.

Lewis Capaldi’nin yayımladığı her şarkı, tüm dünyada büyük bir viral haline geliyor. Capaldi, yeni şarkısının yalnızca bir mısrasını sosyal medya hesaplarında yayınladıktan sonra, sadece bir gecede TikTok’ta 2,5 milyonun üzerinde görüntülenme elde etmeyi başardı.

Lewis’in ikinci albümü için fikri basit ama oldukça etkili: Stüdyoya girip tamamen aynı şeyi yapmak. Abartılı vokaller, gösterişli stüdyolar ve pahalı konaklamalar yok. Lewis’in isteği ilk albümdeki gibi, açık sözlü, güçlü ve dürüst bir albüm ortaya koymak. “Kendim için yeni bir ses yaratmak ya da kendimi yeniden keşfetmek istemiyorum.” diyor Lewis. “Yazmak istediğim şarkılar aşk ya da kaybetmek hakkında duygusal şarkılar.”

Lewis Capaldi’nin “Pointless” çıkışını dijital platformlardan dinleyip satın almak için