Müzik ve Markalar

Kitleleri bir araya getirmek adına müziğin gücünü kullanarak, markalar için orijinal içerikler ve kampanyalar oluşturuyoruz. Tüketicileri müzik hayranlarına dönüştürüyor, markalar için eğlence dünyasına kapı açıyor ve benzersiz ve yenilikçi konseptlerle duygu, deneyim, ayrıcalık, samimiyet ve katılım sağlıyoruz. Markalar için farklı deneyimler üretmek üzere stratejik ve yaratıcı bir şekilde çalışıyoruz, her ihtiyacı ve zorluğu karşılamak adına özelleştirilmiş müzik odaklı çözümler yaratıyoruz; reklam ve film için müzik danışmanlığından canlı etkinlikler için içerik oluşturmaya, ürün yerleştirmeden sanatçıları influencer olarak konumlandırmaya gibi.

Bunu yapmak için, uluslararası ve yerel medya bilgileri ve kitlelerin büyük verilerinden elde ettiğimiz içgörüler ile yaratıcılığımızı ve uzmanlığımızı birleştiriyoruz. Kısacası müzikten daha fazlasını sunuyoruz – sanatçılarımızdan, kişiliklerinden ve şarkılarından ilham alarak şekillenmiş kültür ve eğlence dünyası sunuyoruz.

HİZMETLERİMİZ

Marka İşbirlikleri

Paylaşmak önemsemektir.

Universal Music Group’un bir parçası olarak, dünyanın en büyük müzik kataloğu ile çalışıyoruz ve istenen hedefe bağlı olarak kurumsal iletişime entegre edilebilecek kampanya ile ilgili müzik konseptleri geliştiriyoruz (örn. Satış veya marka bilinirliğinde artış). Bu stratejik ortaklıkların bir parçası olarak, yeni ürünler geliştirmek ve mevcut ürün ve hizmet yelpazenizi tam olarak istenen hedef kitleye göre konumlandırmak için büyük kitle verilerini, iş anlayışlarını ve yılların yaratıcı uzmanlığını kullanıyoruz.

 

Ürün Yerleştirme

Ürününüzü  süperstar yapıyoruz.

Sanatçıların müzik videosuna doğal olarak entegre olan ürünler, hedef kitleler tarafından özellikle de Y kuşağı ve gen-z tarafından daha iyi algılanıyor. Yeni müzik videoları çok kısa bir zaman diliminde binlerce görüntülemeye ulaşarak anında amaca uygun görünüm sağlar  ve uzun süreli kazanılmış medya sağlamakla birlikte, dakika başına düşen maliyetleri indirir.  Yerel sanatçılardan Ellie Goulding ve Sting’e kadar imkanlarınız sınırsız!

 

Medya

Reklamlarınızı süper hayranlara ulaştırmak.

Büyük veri analizi yoluyla, kampanyanızın istenen hedef gruplara benzersiz ve anlamlı bir şekilde ulaşılmasını sağlamak için sanatçılarımızın verilerini kullanıyoruz. Amacımız, farklı müzik hayranları ve hedef gruplar arasında doğrudan farkındalık yaratmaktır ve sanatçının hayran kitlesine (sosyal medya hayranları, süper hayranlar, web sitesi ziyaretçileri ve dijital platform izleyenleri) yüksek etkiyle ulaşmak için kitle verilerine dayalı stratejik medya satın alma hizmeti sunuyoruz. Bu hizmet, mevcut medya satın alma stratejilerinizi tamamlamak için yalnızca sanatçılarımız ve UMGB ile birlikte kullanılabilir.

 

Araştırma

Hedef kitlenizi tanıyoruz ve onlar da bizi tanıyor.

Sadece verilere odaklanmıyoruz. Tüketim ve tüketicilerle ilgili kültürel ve davranışsal kalıpları inceliyoruz. Tüm sanatçılara olan yakınlığımız sayesinde hayranları tanıyoruz ve bu nedenle ortaklarımız için stratejik çözümler üretebiliyoruz. Tescilli araştırma araçlarımızı kullanarak, kampanyalarınıza uygun sanatçı için mükemmel markayı bulmanıza veya yeni ürününüz için belirli bir kitle belirlemenize yardımcı oluyoruz. Ayrıntılı analizin ardından, hedef kitlenize ilham vermek için gereken ideal müzik konseptini geliştirmek üzere sizinle birlikte çalışıyoruz. Ayrıca pazarlama başarınız için çok çeşitli atölyeler, ısmarlama çalışmalar ve performans değerlendirmeleri sunuyoruz.

 

Şarkı Yaratımı

Kampanyanıza özel yaratım.

Kampanyanız için size özel parça veya ses logonuzun olmasını ister misiniz? Tüm ses üretimini koordine ediyor ve gerçekleştiriyoruz ve kampanyanıza ve tanımladığınız hedef gruplara mükemmel şekilde uyan yeni bir markalı parça sunuyoruz.

 

Marka Elçileri

Sanatçılar en büyük influencerlardır.

Sanatçılar, markalara hayranları ile doğrudan erişim sağlar bu da ürünlerinini tanıtmanın en kolay yoludur. UMGB, ulusal ve uluslararası düzeyde her türden müzikal yeteneklerle çalışır ve marka kampanyası sürecinin her adımında onları yönetir. Kendimizi sadece Universal Music’in yetenek havuzuyla sınırlamıyoruz, bunun ötesine geçiyoruz ve size en uygun yetenekleri sunuyoruz- sonuçta amacımız markanız için mükemmel marka elçisi seçmektir.

 

Markalı İçerik

Tüketicileriniz için 360 ° deneyimler yaratmak.

Bir markanın istenen hedef gruplarına ve iletişim kanallarına en uygun şekilde uyarlanmış geniş bir yelpazede yüksek kaliteli içerikler oluşturuyor ve üretiyoruz. Ne olursa olsun – kamera arkası videoları, 360 ° videolar, web bölümleri veya benzersiz tüketici deneyimleri ve etkinlikleri – UMGB, her türlü markalı eğlence için tek durak noktasıdır.

 

Influencer Marketing

Yetenekleri sizin için yönetiyoruz.

Influencer’ları yönetmek için zamanınız veya kaynaklarınız yok mu? UMGB ekibinin sizin için yönetmesine izin verin. Influencer’ların ve yetenek aktivasyonları, tüm dijital odaklı kampanyalar için çok önemlidir. Müzisyenlerin yanı sıra, tüm alanlardan en uygun yetenekleri belirliyor, öneriyor ve yönetiyoruz.

 

Müzik Lisans & Yönetim

Her şey tek bir kaynaktan.

TV, radyo veya dijital reklamlar için müziğe mi ihtiyacınız var? Kampanyanız için mükemmel müziği seçmenize yardımcı olacağız. UMG’nin dünyanın en büyük müzik kataloğundan alın, önceden tanımlanmış prodüksiyon konseptlerine veya senaryolara dayalı mükemmel kampanya akustiğini sipariş edin ve lisans yönetimi konusunda endişelenmeyin – doğal olarak ihtiyaçlarınız için size tam hizmet sunuyoruz. Parça zaten bizdeyse, sizin için her şeyi doğrudan hak sahipleri ve sanatçı yönetimi ile netleştireceğiz.